Alla inlägg den 23 februari 2018

Av Mocki Lindeberg - 23 februari 2018 18:36

Hejsan alla läsare.



Så är det fredag, typ den bästa dagen alltid nåja nu är man då hemma i sjundeå igen.
Haft en helt okei dag nu, jag skall inte göra så mycket det här helgen, tänkte måla och rita lite och så där, sku nog vilja fa till stan och så men lite problem när man bor ute på landet. Ja jag skall nog rita och måla, för det är det bästa som finns, känner mig alltid så fri och glad och lycklig när jag får måla och jobba med konst .


Ni som följer mig på instagram, såg säkert min story där, jag skrev att mina ögon börjar bli sämre ungefär så skrev jag . Men det stämmer varje gång jag skall se på netflix, måste jag gå fram nära tv så jag ser den där vita texten, ser inte alls bra när jag är långt borta heller utan då måste jag se nära håll, så dags för mig att ta tid till ögonläkaren, eller något sånt. Vet inte om jag skall få glasögon, nu och så det får jag ju veta sen, men säkert behövs bara när jag läser eller ser på netflix så jag ser denna vita text.
Nåja, man får veta detta sen då man vet vad det är.

På jobbet var en bra dag, måla och rita och idag kom det en som var fotograf och som jobbar med konst, jag visa några målningar som jag målat och mina foton jag tagit, han sa att dom är jätte bra, och att jag skall fortsätta med konst och Fotografering.Jag blev ju jätte glad att få höra det, han sa också att jag har öga för fotografering.

Här kommer nu då dom här som jag målat.

Bilder från idag ? sister som tagit.

Så avslutar vi med en selfie. Hoppas nu att alla får en skön kväll .

Ovido - Quiz & Flashcards