Alla inlägg den 27 april 2018

Av Mocki Lindeberg - 27 april 2018 16:20

Hellu alla läsare.



Det kom upp ett inlägg igår tror jag, skrev också att jag skulle ha en lång paus.

Men utan min blogg, känns så väldigt tomt, måste bara få ha den här studen att sitta ner och skriva orden. Känner bara ibland när allt känns så svårt eller om man har alldeles för mycket känslor då i den stunden känns det som om man bara vill ha en lång lång paus. Men som jag säger det är männsligt att misslyckas alltid, alltid kan inte va perfekt.

En hel del har hänt under tiden jag inte bloggat. För mig känns det länge att va borta men för er kanske det känns som jag skrev för något tag här, nåja nog prat om det. Nu har man laddat till Sjundeå, enda tills första Maj.

Till saken. Fick ett papper att skriva in mig till VästraNylandsfolkhögskola, asså Vnf i Karis, linjen heter Open Minds TV.

Blev väldigt intresserad av hela saken så jag tog och skrev in mig till skolan, ingen aning om jag slipper in. Men hoppas på det bästa sätt.

I augusti kommer mina största idoler, till Ekenäs Finland Samir och Vicktor. Det är först i augusti den 17 fredag. Men här väntar man så det bara darrar i hela kroppen av glädje och kärlek, så om jag känner mig rätt kommer jag gå dit redan kl 6 på morgonen, haha.. Köper redan biljetter nästa vecka.

Jobbet har gått utmärkt bra, Ekenäs har det gått extremt bra!. Nu är det bara att fira 1Maj.

Att fixa till bilderna har inte ännu hunnit med. Men, gör det när jag har möjlighet.

Sköt om er. Vi ses igen.

Ovido - Quiz & Flashcards