Alla inlägg under maj 2018

Av Mocki Lindeberg - 29 maj 2018 20:27

Hellu alla läsare.

Att våga .. Kan va väldigt svårt att lyckas med tycker jag. Men just därför har jag bestämt mig för att våga, ta i en del att våga saker som jag kanske inte sku ha vågat med. Idag har jag vågat visa mina ärr.. Känner mig stolt. För har haft svårt med det, men idag tänkte, helt samma säg vad ni vill människor.... Så känner mig såå stolt att faktiskt ta tag i att våga mer.

Och väm vet kanske ni vågat något ni aldrig sku ha gjort. Det är min uppgift för varje dag att våga.

Tänkte också va omtänksam dag efter dag, nu menar jag att hålla i en dörr om nån behöver hjälp eller om de inte behöver hjälp.

Varje dag.

Ha en skön kväll. Våga mer.

Av Mocki Lindeberg - 26 maj 2018 09:54

Hellu på er.

Jag tror att många av er har känt eller känner samma sak som jag just nu. Det jag vill skriva ner, är att vi alla kan känna så många känslor nån av er kanske känner igen sig på samma sätt. Jag har en sån känsla av ensamhet, låter ju endå underligt konstigt endå när man har vänner och familj och människor runt om mig. Men endå innerst inne har jag en känsla av ensamhet. Jag är nu i sjundeå. Och nej här har jag nog inte så många sjundeå kompisar... Jag va igår i sjundeå cuppen, det är då en handbollsmatch där alla känner alla kan man säga. Fick en underlig klump i magen, att jag endå gått i samma skola som alla i sjundeå, men jag tänkte inte mera på det utan såg på när dom spelade och låtsades som ingen känsla alls. Då under kvällen, tänkte jag på ensamheten, fast jag endå inte är ensam. Men jag kan inte göra något av de jag känner, för jag vet inte riktigt hur jag skall göra över den känslan att komma över den. Jag menar att varje natt eller varje kväll, så känner jag att jag vill ha nån bredvid mig eller säga hur mycket han älskar mig, kärlek kanske inte kommer eller så kommer den och går. Min kraft som jag endå har idag, tänker jag att jag gör så mycket jag kan alltså menar jobb, gym, det viktigaste och dom jag har.


Skrev ner mina ord så det kanske hjälpte lite mer.

Ha endå en skön dag.

Av Mocki Lindeberg - 24 maj 2018 21:24

Helluu alla läsare.

En skön dag åter igen, på jobbet va vi och kolla ute vad vi skall måla i den fina naturen, jag hitta min plats vid havet såklart. Så jag skall alltså måla av naturen imorgon.

Så öppnade telefonen och fotade den fina världen.

Och bilder från igår.

Det va detta jag vill visa er idag.

Ha en skön kväll.

Av Mocki Lindeberg - 22 maj 2018 21:14

Hejsan alla läsare.

Idag tog jag av mig vinterpälsen som man brukar säga. Simma i havet i dag i Ekenäs strand så skööönt.

På den där bilden har jag det skönt och inte funderar över något alls.. Bara njuta och se upp mot himlen och solen.

Sen gick vi och äta mat efter en dag på stranden blir man ju hungrig lätt, jätte gott.

Och jaa blev jätte nöjd med mitt smink idag också... Nu skall jag sova så det blir en ny dag imorgon. Hoppas ni också haft en skön solig dag.

Av Mocki Lindeberg - 16 maj 2018 19:38

Hej alla läsare.

Nu har jag redigera bilderna på datorn så nu kan jag visa dom till er så ni får se dem.

Dagen var en skön promenad till ramsholmen så fint det är där.

Bilderna har jag redigerat lite gran och fotografen tog bilderna.

Av Mocki Lindeberg - 11 maj 2018 20:23

Hellu alla läsare .



Nu har det gått två hela veckor sen jag skrev nästan, jag har varit i Ekenäs under alla dom här två veckorna. Idag på jobbet har vi varit på en utställning och se på konst denna utställning betyde mycket känslor och tankar kring mig, sedan gick vi och köpa en god glass i det härliga soliga värde.

Föra veckan var jag i hangö med min mommo, det va skönt att få se havet

Dom här två veckorna har varit mycket spännande och skönt och bra . Igår gick vi ut i ramsholmen, och tog fina foton i solen.

Har mera foton på min kamera men skall fixa på dem senare och sådär .

Alice alice ... i underlandet imorgon på tryckeriteatern i karis missa inte denna dag.

Ha en skön kväll njut av solen och värmen .

Av Mocki Lindeberg - 7 maj 2018 19:27

Hellu alla läsare.

Idag var jag ute på stan med en vän , och njöt av det fina värdet solen och såg på havet en, en gång som alltid tror att det blir mina dagar att sitta och se på havet se på solen.

I denna stund hade jag det helt super skönt, nog ute.

Vi tog bilder här får ni se lite .

En skön solig dag. Ha en skön kväll .

Av Mocki Lindeberg - 3 maj 2018 19:23

Hellu alla läsare.

Tänkte skriva om varför jag just valde att blogga.





När jag skriver ner saker och vad jag tänker, gör mig att jag kan tänka på saken och fundera över det. Att skriva bloggen, gör också mig glad och lycklig när jag får skriva ner och dela mina dagar, att dela med vad man varit med om och vad som man känner för. Fick tanken att en blogg sku just passa att skriva ner ord och känslor. Tycker om att skriva ner vad man varit med om, och att redigera bilder fota och lägga ut dem .


Att blogga, gör också att jag har en tid över att göra att nu skall jag blogga att ta den ensamma stunden och fundera över livet och annat .

Bloggen är viktigt för mig att ha denna blogg, och bara få skriva ner allt och då känns det lättare.

Det va min tanke kring varför jag bloggar. Ha en bra dag .

Ovido - Quiz & Flashcards